ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
gynaikes-isotita-ergasia-ceo
Φώτο: Shutterstock

Ημερίδα για τις σχέσεις των μελών των Δ.Σ. στην κορυφή των εταιρειών

Η ημερίδα διεξάγεται με την στήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της εταιρείας επιμόρφωσης μελών ΔΣ  Financial Times BDP. Ποιοι οι βασικοί άξονες των θεμάτων της.

Ημερίδα με τίτλο «Στα ενδότερα των Διοικητικών Συμβουλίων  εταιρειών: Η ευαίσθητη σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον Πρόεδρο» πραγματοποιείται την Πέμπτη 22 Απριλίου, ώρα 09:00, στη Βρετανική Κατοικία με δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής μετάδοσης σε webcast.

Η συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση θέτει σε δοκιμασία την ποιότητα και την ένταση των σχέσεων στην κορυφή της εταιρικής ιεραρχίας. Οι ζωτικές για την εταιρεία σχέσεις του προέδρου της εταιρείας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ή και άλλα μέλη του Δ.Σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι αρμονικές. Η πίεση από έκτακτα γεγονός, οι νέες προτεραιότητες, η αναζήτηση της βιωσιμότητας, επανακαθορίζουν τις σχέσεις όσων πρέπει να συνεργαστούν  προκειμένου να επιτευχθεί η  αδιάληπτη λειτουργία.

Στην ημερίδα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη και επιχειρηματίες που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο. Εξετάζονται οι δυναμικές σχέσεις προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου, μελών ΔΣ, εκτελεστικών και μη. Οι διαφορετικοί ρόλοι και οι προϋποθέσεις αποτελεσματικής συνεργασίας. Οι κοινές προκλήσεις και πως μπορεί να αντιμετωπιστούν. 

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας είναι ο Πάτρικ Ντιούν, διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην εταιρική διακυβέρνηση, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Boards. Ο διάσημος εισηγητής με μακρά θητεία στο Πανεπιστήμιο Warwick, είναι Πρόεδρος της Boardelta, του EY Foundation και του ESSA- Education Sub Saharan Africa.

Η ημερίδα προσφέρει σε όσους την παρακολουθήσουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα διλλήματα του επιχειρηματικού σκηνικού που αλλάζει αλλά και αναδεικνύει εντάσεις στις κρίσιμες σχέσεις των ανθρώπων που βρέθηκαν στην κορυφή των εταιριών.

Μετά την κεντρική εισήγηση ακολουθεί συζήτηση με διακεκριμένα επιχειρηματικά στελέχη που έχουν απαντήσει σε ισχυρές προκλήσεις από τη θέση Προέδρου ή μέλους ΔΣ ή Διευθύνοντος Συμβούλου μεγάλων εταιρειών. Συμμετέχουν οι:

  • Βασίλης Φουρλής, Εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Φουρλής.
  • Francesca Ecsery, Μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ Air France, F&C Investment Trust plc.
  • Παναγιώτης Ταμπούρλος, Μέλος ΔΣ  της ΔΕΣΦΑ, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
  • Δημήτρης Βιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Παλίρροια.

Η ημερίδα διεξάγεται με την στήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της εταιρείας επιμόρφωσης μελών ΔΣ  Financial Times BDP  και με  περιορισμένες θέσεις συμμετεχόντων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 211 4110900 ή www.betterfuture.gr

Εγγραφές: https://www.eventora.com/en/Events/better-boards-ceo-chair-board-

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio-ellada-bretania-bhcc
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Για πρώτη φορά στα 75 χρόνια λειτουργίας του και με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου διεξήχθη με τη χρήση ψηφιακών μέσων (εξ αποστάσεως). 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος αριθμός Τροχονομικών παραβάσεων από 7 έως 13 Αυγούστου σε όλη την Ελλάδα

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛΑΣ αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας και σε αυτό το πλαίσιο οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.