ΓΔ: 1365.48 0.60% Τζίρος: 100.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΕΕ-Ekloges
TEE

Στις κάλπες σήμερα πάνω από 100.000 μηχανικοί

Έτοιμες οι κάλπες σε 61 πόλεις της Ελλάδας για να υποδεχθούν τους διπλωματούχους μηχανικούς που θα κληθούν να επιλέξουν τους συναδέλφους που θα τους αντιπροσωπεύσουν για την ανάπτυξη του κλαδου.

Στις κάλπες σήμερα πάνω από  107.000 διπλωματούχοι μηχανικοί, προκειμένου να επιλέξουν τους συναδέλφους που θα τους αντιπροσωπεύσουν επάξια ανοίγοντας τους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες προοπτικές για έναν από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς φορείς της χώρας.

Σήμερα Κυριακή, 3 Νοεμβρίου οι μηχανικοί ψηφίζουν για το επάγγελμά τους και τον κλάδο τους. Ψηφίζουν στις εκλογές του ΤΕΕ.

Στις εκλογές ψηφίζουν όλα τα τακτικά μέλη του Επιμελητηρίου για να εκλέξουν τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων και του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι δεν ψηφίζουν τα Ομότιμα Μέλη του ΤΕΕ (συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ).

Όλοι οι μηχανικοί, εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο, μπορούν εύκολα να ψηφίσουν σε 61 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, από τις 8:00 το πρωί, μέχρι της 7:00 το βράδυ, με την επίδειξή της αστυνομικής ταυτότητας ή του δελτίου Μέλους του ΤΕΕ ή της άδειας οδήγησης ή το διαβατήριο.

Αναλυτικές πληροφορίες για την ψηφοφορία ψηφίζεις καθώς και την εκλογική διαδικασία, στην σελίδα του ΤΕΕ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΕ: Η αναστολή του ΦΠΑ θα καλύψει και την αντιπαροχή

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός στη συνάντηση που είχε με τον υφ. Οικονομικών, σημείωσε πως η αναστολή επιβολής ΦΠΑ 24% για όλα τα νέα ακίνητα αποτελεί χρήσιμο και αναγκαίο μέτρο για την αναθέρμανση της οικονομίας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.