ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Panelladikes, Sxoleio
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC

Πανελλαδικές 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέρδη έως και τις 8.00 το πρωί, βάσει των ανακοινώσεων του υπ. Παιδείας

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια

Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι υποχρεωτική μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2023: Άνοδος των βάσεων με κενές θέσεις στα πανεπιστήμια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι βάσεις ανακοινώθηκαν τέλη Ιουλίου, δίνοντας έτσι νωρίτερα από ό,τι συνηθιζόταν τέλος στην αγωνία περίπου 70.000 υποψηφίων που υπέβαλαν Μηχανογραφικό Δελτίο, αλλά και των οικογενειών τους.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις αυτήν την εβδομάδα

Φέτος, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων συνολικά. Θα εφαρμοστεί για τρίτη χρονιά η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, όπως και το Παράλληλο Μηχανογραφικό για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.