ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ανοίγουν οι ιαματικές πηγές της ΕΤΑΔ ΑΕ για το φετινό καλοκαίρι

Η ΕΤΑΔ ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαδικασίες και  αναγκαίες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών.

Έτοιμες να υποδεχτούν και πάλι το κοινό και να προσφέρουν τις θεραπευτικές υπηρεσίες τους είναι οι ιαματικές πηγές που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ ΑΕ, σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά της Covid-19. 
Συγκεκριμένα, από σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου, ξεκινά η λειτουργία των ιαματικών πηγών Καϊάφα, Αιδηψού και Υπάτης, ενώ η ιαματική πηγή Νιγρίτας θα λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου.

Η ΕΤΑΔ ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαδικασίες και  αναγκαίες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού θα τηρείται αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Όλοι οι χώροι θα απολυμαίνονται συστηματικά ανά τακτά διαστήματα, ενώ το προσωπικό θα κάνει, όπως ορίζεται, self-test. 

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι λουόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και παραμονή τους στους χώρους του υδροθεραπευτηρίου, ενώ υποχρεωτική είναι η επίσκεψη στο Ιατρείο για την απαραίτητη βεβαίωση από τον Ιατρό της Ιαματικής Πηγής.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Reuters: Έπεσε στη σιωπή η Μύκονος, το διάσημο νησί των πάρτι

Σε ανταπόκριση από τη Μύκονο, το Reuters σημειώνει τις ακυρώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Μυκόνου και την απογοήτευση τουριστών που αλλάζουν τα σχέδια για τις διακοπές τους μετά την επιβολή των νέων μέτρων.
metakiniseis-tourismos-ploia-limania
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άνοδος των κρουσμάτων φέρνει αυστηρότερους ελέγχους στα λιμάνια

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης κάλεσε τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν με καράβι να έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους και να είναι αρκετή ώρα πριν την αναχώρησή τους στο λιμάνι. Ποια έγγραφα χρειάζονται για το ταξίδι.