ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Shutterstock

Σετ πρώτων βοηθειών στην Πυροσβεστική από τους φαρμακοποιούς της Λέσβου

Ο Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, παραδίδοντας τα σετ πρώτων βοηθειών, δεσμεύτηκε «ο εξοπλισμός αυτός να ανανεώνεται κάθε φορά με τη λήξη του».

Συνολικά 43 σετ πρώτων βοηθειών, όσα και τα επιχειρησιακά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου, παραδόθηκαν στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους εκπροσώπους των Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου.

«Η προσφορά αυτή αποτελεί μια ελάχιστη συμβολή στο τεράστιο έργο και στον τεράστιο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες για την προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων ζωών και των περιουσιών από τις πυρκαγιές. Είμαστε περήφανοι που το νησί μας προστατεύεται από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων και έμπειρων πυροσβεστών και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν συμβεί η παρέμβασή τους θα είναι αποτελεσματική, ώστε να προστατευτεί ο φυσικός πλούτος του νησιού. Πραγματικά σας ευχαριστούμε πολύ γιατί μαζί σας νιώθουμε ασφαλείς» δήλωσε παραδίδοντας τα σετ πρώτων βοηθειών ο Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, ο οποίος δεσμεύτηκε «ο εξοπλισμός αυτός να ανανεώνεται κάθε φορά με τη λήξη του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά στην Πυροσβεστική από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Παράλληλα, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις προχωρούν με απλοποιημένες διαδικασίες «fast track» στην άμεση καταγραφή και αξιολόγηση των ζημιών, καθώς και την καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.