ΓΔ: 2340.49 -0.52% Τζίρος: 240.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

efood: Μοτοπορεία εργαζομένων στα γραφεία της εταιρείας - κήρυξη απεργίας

Η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η μοτοπορεια των εργαζομένων της E-food και άλλων εργαζομένων στο χώρο της διανομής, ανέβηκε τη Λεωφόρο Ηρακλείου και έφτασε κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Νέο Ηράκλειο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία, γεγονός που δημιούργησε αρχικά μία μικρή ένταση, χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση, καθώς υπήρξε η ενημέρωση πως η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Μετά την έξοδο τους και αφού μετέφεραν στους παρευρισκομένους τι ειπώθηκε, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και αποφασίστηκε να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις με νέα 24ωρη απεργία την Παρασκευή (24/9).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκέντρωση αγροτών Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι και φοιτητές συμμετέχουν σε τρεις συγκεντρώσεις και πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά, με κατάληξη και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εργάτη στον σταθμό Βενιζέλου.
Γιώργος Πιτσιλής πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευχαριστήριο του Γ. Πιτσιλή στους εργαζομένους της ΑΑΔΕ για τη συμβολή τους

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ευχαρίστησε με επιστολή τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους, με αφορμή τις θετικές εκθέσεις ΕΕ και ΔΝΤ που αναγνώρισαν την πρόοδο στη φορολογική συμμόρφωση και ψηφιοποίηση της Αρχής.
Νοσοκομειακό δωμάτιο κλίνες
ESG

Διανομή 1.250 φυτών στο νοσοκομείο Παπανικολάου για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διανεμήθηκαν 1.250 φυτά σε εργαζόμενους του νοσοκομείου Παπανικολάου. Η δράση εντάσσεται σε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης, με διαγωνισμό φωτογραφίας.