ΓΔ: 1447.87 0.88% Τζίρος: 63.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:20:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
parelasi
Φωτο: ΑΠΕ

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ενώπιον της ΠτΔ

Νωρίτερα, στις 10:30, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ ' Σώματος Στρατού. Ολοκληρώθηκε και η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιήθηκε, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ».

Η παρέλαση είχε διάρκεια μιας ώρας και όσοι την παρακολουθούν πρέπει να φοράνε μάσκα. Νωρίτερα, στις 10:30, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ ' Σώματος Στρατού.

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα στην πρώτη παρέλαση μετά από δύο χρόνια, λόγω πανδημίας. Στην παρέλαση συμμετείχαν τα 235 σχολεία της Α' Αθηνών, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Την παρέλαση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ τους η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Treno-Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν σε κυκλοφορία τα τρένα στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης

Επανέρχονται τα επιβατικά τρένα στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, κατόπιν αποκατάστασης γραμμής και εξασφάλισης κυκλοφορίας από τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ. Τον Σεπτέμβριο είχαν διακοπεί λόγω των καταστροφικών πλημμυρών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια και να παραμένει πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Θεσσαλονίκη.