ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Γεωργιάδης: Δύσκολο οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid στα σούπερ μάρκετ

Ο υπουργός εξήγησε ότι αφενός υπάρχουν κάποιοι που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν γίνεται να στερηθούν την πρόσβαση σε βασικά αγαθά και αφετέρου θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με τις ατελείωτες ουρές.

Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ αλλά υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή μίας τέτοιας απόφασης, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, αφενός υπάρχουν κάποιοι που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν γίνεται να στερηθούν την πρόσβαση σε βασικά αγαθά και αφετέρου θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με τις ατελείωτες ουρές, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, στα μεγάλα καταστήματα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν την εστίαση σημειώνοντας πως «το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την εστίαση, το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η εστίαση ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Estiasi, Tourismos, Ellada, Kafe
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς μουσική παραμένει για τουλάχιστον ακόμη μία εβδομάδα η εστίαση

Παρατείνεται μέχρι 24 Ιανουαρίου η απαγόρευση πώλησης προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση σε όσους δεν έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Τι θα ισχύσει με το ωράριο καταστημάτων και την είσοδο στα mall.