ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi, Prothipourgos
Πηγή: Γραφείο Πρωθυπουργού

Μητσοτάκης: Τιμή για όλη την Ελλάδα η βράβευση του Χρ. Χωμενίδη

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Facebook συγχαίρει τον συγγραφέα, ο οποίος έλαβε το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος για το βιβλίο του «Νίκη».

Τα συγχαρητήριά του στον συγγραφέα, κ. Χρήστο Χωμενίδη, ο οποίος έλαβε το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος για το βιβλίο του «Νίκη» έδωσε ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Σε αυτήν ο πρωθυπουργός τονίζει ότι αποτελεί τιμή για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τον συγγραφέα η συγκεκριμένη βράβευση και επισημαίνει ότι: «Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του, προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας. Τιμά διπλά την Ελλάδα, καθώς ο ίδιος ανήκει στην πρόσφατη γενιά των δημιουργών της. Αλλά και γιατί η «Νίκη» του είναι εμπνευσμένη από τις περιπέτειές της. Και προσφέρει μεγάλη χαρά σε όλους όσοι παρακολουθούν τα βιβλία του, τον καθημερινό δημόσιο λόγο και την κοινωνική του παρουσία.

Στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Ως Πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος με τον οποίο μοιραζόμαστε, συχνά, σκέψεις και προβληματισμούς. Εύχομαι να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις. Να ακονίζει πάντα την φαντασία του στην πραγματικότητα, κρατώντας το ίδιο τολμηρή την πέννα του. Και να παραμείνει ένας δυναμικός συγγραφέας και, ταυτόχρονα, ένας ζωντανός παρατηρητής της ζωής και ενεργός πολίτης της πατρίδας μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως την Κυριακή οι αιτήσεις των vouchers για την αγορά βιβλίων

Αυξήθηκε κατά 25% η αξία της επιταγής (voucher) στα 25 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Συνολικά θα εκδοθούν 150.000 voucher με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ, αυξημένο κατά 750.000 ευρώ συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.