ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Θεοδωρικάκος: Ολοκληρώθηκαν ειρηνικά οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη ηρεμία και ευχαρίστησε τους πολίτες και την ΕΛΑΣ για την τήρηση της τάξης.

Τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες αλλά και την Αστυνομία, για την ομαλή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που όπως είπε ολοκληρώθηκαν με απόλυτη ηρεμία, εξέφρασε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην Αθήνα ο υπουργός δήλωσε:

«Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973 σε όλη τη χώρα, με επίκεντρο την Αθήνα ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία. Θέλω να ευχαριστήσω γι αυτό όλους τους πολίτες, τους συμμετέχοντες στην πορεία και ασφαλώς τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλαν με τον επαγγελματισμό τους στην τήρηση της τάξης».

Υπό έλεγχο τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με τη σειρά τους «απάντησαν» με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβήδων κρότου λάμψης. Στο σημείο που γίνονται τα επεισόδια, επενέβη η αύρα της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να διαλύσει τους συγκεντρωμένους με νερό, ενώ έσβησε και φωτιές στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν 30.000 ραντεβού έκλεισαν την πρώτη ημέρα για τη νέα ταυτότητα

Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τις νέες ταυτότητες σπεύδοντας να κλείσουν ραντεβού στην πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα. Τί χρειάζεται να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα ταυτότητα, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους. Οι πολίτες θα μπουν στο gov.gr και θα κλείνουν το ραντεβού για την έκδοση του νέου δελτίου και ακολούθως το ραντεβού θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή email.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνουν αύριο οι νέες ταυτότητες - Ποια τα χαρακτηριστικά τους

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους, όπως ακριβώς ισχύει και σήμερα. Η διάρκεια ισχύος αποτελεί ένα μέτρο που εξασφαλίζει την αξιοπιστία του δελτίου ταυτότητας.
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομάκρυνση στελεχών της ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικόνομου δήλωσε πως μετά τις 7 απομακρύνσεις θα ακολουθήσουν κι άλλες ενώ θα υπάρξουν και μετακινήσεις στην Αστυνομία, μετά το «ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο περιστατικό».