ΓΔ: 1429.14 0.62% Τζίρος: 3.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:40:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού, οκτώ συλλήψεις

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία και σε όχημα της εταιρίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επίθεση με βαριοπούλες σημειώθηκε τα ξημερώματα στο εποπτείο της Αττικής Οδού στην έξοδο 4. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία και σε όχημα της εταιρίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί και οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ οκτώ άτομα. Σημειώνεται, ότι χθες το βράδυ, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την δολοφονία Λυγγερίδη

Οι Αρχές έχουν κάνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.