ΓΔ: 1447.85 0.88% Τζίρος: 28.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:47:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
draseis
Πηγή: MINETTA Ασφαλιστική

Στη δημιουργία ψηφιακού μουσείου προχώρησε η MINETTA Ασφαλιστική

Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία, αλλά και διαφημιστικό υλικό - παλαιότερο και σύγχρονο.

Στη δημιουργία του ψηφιακού μουσείου ΜΙΝΕΤΤΑ προχώρησε η MINETTA Ασφαλιστική. Πιο ειδικά, στη δημιουργία ενός τρισδιάστατου ψηφιακού χώρου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από σήμερα το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο, μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.minetta.gr/el/static/psifiako-mouseio-minetta.

Σημειώνεται ότι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, καθώς ο χώρος υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality. Συγκεκριμένα, στο ψηφιακό μουσείο λειτουργούν τρεις αίθουσες.

Οι αίθουσες Ιστορικό Αρχείο 1 και 2 περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό κλάδο - από την Ελλάδα και το εξωτερικό - τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα. Η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ, περιλαμβάνει πληροφορίες από την ίδρυσή της έως σήμερα. Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία, αλλά και διαφημιστικό υλικό - παλαιότερο και σύγχρονο.

Επιπλέον, η εταιρεία προχωράει τον σχεδιασμό για προσθήκη αιθουσών και περαιτέρω εμπλουτισμό του υλικού, με στόχο το ψηφιακό μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ να προσφέρει στον επισκέπτη μια αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το υπ. Δικαιοσύνης

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός, μέχρι σήμερα ουδεμία πρόνοια έχει υπάρξει με αποτέλεσμα χιλιάδες δικηγόροι και ελευθέροι επαγγελματίες και επιστήμονες να μείνουν ανασφάλιστοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ομίλου Ιnfotrust με τρία νέα ειδικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Infotrust, θα προσφέρει τα προϊόντα «ΠΑΟΚ Ασφάλεια», «ΠΑΟΚ Υγεία» και «ΠΑΟΚ Ενέργεια» στους φιλάθλους της ομάδας που υπολογίζονται σε 1,5-2 εκατομμύρια εντός και εκτός Ελλάδας.