ΓΔ: 1424.27 0.47% Τζίρος: 26.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:19:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην κλινική Covid του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου»

Φωτιά σε εξέλιξη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική βοηθά στην απομάκρυνση ασθενών και νοσηλευτών.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε πριν λίγο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο, στην κλινική covid, στον 2ο όροφο του κτιρίου. Πυροσβέστες εκκενώνουν αυτή την ώρα την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Μέσα στο κτίριο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, σύμφωνα με τον διευθυντή νοσοκομείου Διαμαντή Χλωρό, ενώ η πτέρυγα έχει γεμίσει καπνούς. Η πυροσβεστική βοηθά αυτή την ώρα στην απομάκρυνση ασθενών  και νοσηλευτών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xaritsis, syriza
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρίτσης: Ανάγκη επανίδρυσης του ΕΣΥ και για την παιδιατρική φροντίδα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, «η υποστελέχωση των παιδιατρικών νοσοκομείων υποβαθμίζει τις δυνατότητες του δημόσιου συστήματος υγείας και στην παιδο-ογκολογική φροντίδα».