ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης το Νοσοκομείο Φλώρινας

Το τίμημα για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείο ανέρχεται στα περίπου 3 εκατ. ευρώ με το έργο να περιλαμβάνει τόσο τις ενεργειακές επιθεωρήσεις όσο και τις τεχνικές εργασίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Εσκεμμένη καταστροφή ιατρικών εξοπλισμών σε νοσοκομεία στη Γάζα

Αποστολές που διεξήγαγαν τα Ηνωμένα Έθνη σε 10 νοσοκομεία της Γάζας αποκάλυψαν ότι πολλά εξ αυτών έχουν μετατραπεί «σε συντρίμμια» κι ότι μονάχα ορισμένα μπορούν ακόμη να παράσχουν υπηρεσίες μητρικής και νεογνικής υγείας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα καλά και τα κακά νέα για τις ασφάλειες: Αύξηση παραγωγής, νέα κόστη

Πολύ καλό το πρώτο δίμηνο του τρέχοντος έτους για την παραγωγή του κλάδου. Διαρκής «πονοκέφαλος» τα κόστη των νοσοκομείων, «φουσκωμένες» οι αποζημιώσεις στον κλάδο αυτοκινήτου. Οι προσδοκίες για ασφάλιση κατοικιών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Υπογραφή σύμβασης για ενεργειακή αναβάθμιση 7 Κέντρων Υγείας

«Σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχωράμε στην ανακαίνιση, τον εκσυγχρονισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση τουλάχιστον 90 νοσοκομείων και 156 Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.