ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΑΠΕ

Aegean: Στο Ελευθέριος Βενιζέλος το Άγιο Φως στις 18:00 το Μεγάλο Σάββατο

Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί με τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air και σε 7 επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας

Με ειδική πτήση της AEGEAN το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα το 'Αγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα.

Ειδικότερα το αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN που θα μεταφέρει το 'Αγιο Φως και ολιγομελή διπλωματική αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας στις 18:00.

Στη συνέχεια το 'Αγιο Φως θα μεταφερθεί με τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air και σε 7 επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με έκτακτες ειδικές πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, το Μ. Σάββατο το πρόγραμμα των προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα διαμορφωθεί ως εξής: 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη ειδική πτήση της Aegean για επαναπατρισμό από το Μαρόκο

Όλοι οι επιβάτες της εταιρείας που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της στο (+30) 210 6261000.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Aegean στο αεροδρόμιο στη Νάπολη

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό, τονίζει η Aegean.