ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:53:27 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Κέρκυρα

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική περιοχή της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στους Καλαφατιώνες. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Καλαφατιώνες, στην Κέρκυρα.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Ιονίων νήσων, Ανδρέας Ρίζος, «αυτήν την ώρα η φωτιά είναι σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής».

Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς συνδράμουν και από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη πετζετέλ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οχυρώνεται» με τρία ραντάρ πυρανίχνευσης το δάσος του Σέιχ Σου

Τα ραντάρ θα θα επιτηρούν και θα ανιχνεύουν τα ίχνη πυρκαγιάς και καπνού και θα αποστέλλουν δεδομένα μέσω δορυφορικής κεραίας, ενώ το πρόγραμμα σχεδιάζεται να επεκταθεί σε όλη την περιφέρεια Μακεδονίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Τι περιλαμβάνει το νέο επιχειρησιακό δόγμα για τις πυρκαγιές

«Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, είμαστε μία ομάδα, έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχουμε μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο, με πολλές προκλήσεις» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη για Μάτι: Εισήγηση για ενοχή για 9 και απαλλαγή για 12 ο εισαγγελέας

Με τον εισαγγελέα να εισηγείται να κριθούν ένοχοι εννέα κατηγορούμενοι για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και να απαλλαγούν 12, έκλεισε η αυλαία της διήμερης αγόρευσης του ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.