ΓΔ: 2635.66 -1.88% Τζίρος: 195.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:27:38

Οργάνωση e-bike Festival στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΗ

Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης, να δοκιμάσουν 50 διαφορετικά ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση για κάθε χρήση.

Η πλατεία Αριστοτέλους φιλοξένησε το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα.

Με ηλεκτρικά ποδήλατα, παιχνίδια και δώρα για όλους, γέμισε η πλατεία Αριστοτέλους το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο του ΔΕΗ e-bike festival.

Θεσσαλονικείς, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης, να δοκιμάσουν 50 διαφορετικά ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση για κάθε χρήση αλλά και να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας «έξυπνου πεντάλ».

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ. 

Συνεχίζοντας με συνέπεια την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, η ΔΕΗ επενδύει στις ΑΠΕ, προσφέρει ψηφιακές, πράσινες υπηρεσίες και εστιάζει στη συμβουλευτική, με λύσεις που εξασφαλίζουν οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Μέσω του ΔΕΗ e-bike Festival, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε πρακτικές που οδηγούν σε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Να επιστρέψει η ΔΕΗ στο Δημόσιο, εθνικός επενδυτής ο ΕΦΚΑ

Ο Νίκος Παππάς επανέλαβε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ δημόσιου ελέγχου της ΔΕΗ με εθνικό επενδυτή τον ΕΦΚΑ, στηρίζοντας κατοίκους Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ζητάμε τη ΔΕΗ στο Δημόσιο, επενδυτή τον ΕΦΚΑ αντί CVC

Ο Νίκος Παππάς από την Κοζάνη τόνισε ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει σαφή θέση για επιστροφή της ΔΕΗ στο Δημόσιο, με εθνικό επενδυτή τον ΕΦΚΑ. Εξέφρασε ανησυχίες για την ενέργεια, το Data Center και τη βίαιη απολιγνιτοποίηση.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Powering Forward: Διατλαντική πρωτοβουλία από το GMF, το CSIS και τον Όμιλο ΔΕΗ

Πενταετής πλατφόρμα διαλόγου για την κρίσιμη σχέση μεταξύ ενέργειας, τεχνολογίας και διατλαντικής γεωπολιτικής. Φέρνει κοντά φορείς χάραξης πολιτικής, ηγέτες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Επιστροφή της ΔΕΗ σε δημόσιο έλεγχο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς τόνισε την επιλογή της Δυτικής Μακεδονίας ως μία από τις πρώτες περιοχές που επισκέπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναδεικνύοντας το ζήτημα της ενέργειας και επαναφέροντας την πρόταση για επιστροφή της ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Διατηρεί και τον Οκτώβριο την τιμή των 11,5 λεπτών για το μπλε τιμολόγιο

Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σταθερών μπλε προϊόντων, με διαφορετικές διάρκειες και χαρακτηριστικά, κάθε νοικοκυριό να μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.