ΓΔ: 2101.57 1.78% Τζίρος: 338.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
Φώτο: Shutterstock

Σέρρες: Nαρκωτικές ουσίες εντόπισε αστυνομικός σκύλος, κοντά στο σπίτι 39χρονου

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών.

Διακόσια γραμμάρια ηρωίνης και 3,3 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, που ακούει στο όνομα Ρόξι, κοντά στο σπίτι 39χρονου στις Σέρρες. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συγκεκριμένου συλληφθέντα εκκρεμούσε μια απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για τα αδικήματα της εκβίασης και για παράνομη κατακράτηση.  Ο 39χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή Σερρών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για γκράφιτι σε σχολείο

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, 14 και 15 ετών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αφού προκάλεσαν φθορές με σπρέι σε τοίχους σχολείου. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο τμήμα για δικογραφία.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για σοβαρά αδικήματα σε γνωστό γκαλερίστα

Βαρύτατες κατηγορίες για υπεξαίρεση μνημείων, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων απαγγέλθηκαν σε γνωστό γκαλερίστα μετά από αστυνομική έφοδο. Δίωξη και για υπάλληλό του. Προθεσμία απολογίας στις 24/3.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στην Κατερίνη για απάτη μέσω τηλεφώνου με λεία 79.000 ευρώ

Απατεώνες στην Κατερίνη απέσπασαν 79.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από γυναίκα με τηλεφωνική απάτη, προσποιούμενοι υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ. Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν ημεδαπό ως δράστη της υπόθεσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Έρευνες σε σύνδεσμο στη Χαριλάου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα σε σύνδεσμο φίλων του Άρη στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονίας 20χρονου στην Καλαμαριά. Την έρευνα διεξάγει η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.