ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε κατάστημα της Jumbo στο Παγκράτι

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι και τραυματίστηκνα 3 εργαζόμενοι της εταιρείας τους οποίους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών. Τι απαντά η εταιρία.

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε κατάστημα της αλυσίδας Jumbo στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τρεις άνδρες, ηλικίας 30-40 ετών, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι από ανελκυστήρα επαγγελματικού χώρου και στη συνέχεια παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Μετά το ατύχημα επικράτησε ένταση καθώς με απόφαση της διοίκησης του Jumbo το κατάστημα όπου σημειώθηκε το ατύχημα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών. Ο Σύλλογος απαίτησε την άμεση κινητοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και τελικά μετά από ώρες το κατάστημα έκλεισε.

Με ανακοίνωσή της η Jumbo σημειώνει: «σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, περί τις 12:00μμ, στο κατάστημα του Παγκρατίου, συντελέστηκε ένα σοβαρό ατύχημα. Τρείς εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών σε αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι του καταστήματος, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η Διοίκηση θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή τους.

Διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

earthquake-larisa-seismos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Στροφάδων

Οι σεισμοί έγιναν αισθητοί και στην Αττική, ενώ σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση του Γεωδυναμικού, ο επίκεντρο ήταν στο θαλάσσιο χώρο, 36 χιλιόμετρα δυτικά από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
Trofima, Super Market, laxanika, lahanika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

Και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Γαλλία) οι καταναλωτές όταν αγοράζουν προϊόντα διατροφής, δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στη «φυσικότητα» των τροφίμων, καθώς τα θεωρούν πιο υγιεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.