ΓΔ: 1422.23 0.33% Τζίρος: 46.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:42:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία αντήλλαξαν ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ.

 

Τα  χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στην  πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στην κεντρική είσοδο του υπουργείου. 

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του για τα κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών τη μικτή χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων, το ειδικό σύνταγμα ΓΕΕΘΑ, τη χορωδία του ΓΕΣ, τις μπάντες του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, τον στρατιωτικό σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων, το Σύλλογο Συνδρόμου Ντάουν Ελλάδας, την παιδική χορωδία δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, την εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και την Εύξεινο λέσχη Επισκοπής Νάουσας.  

Περαιτέρω ο κ. Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία αντήλλαξαν ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα και στο τέλος του έτους να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά και δύναμη. Χρειάζεται προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται περίσκεψη και φυσικά το κάτι παραπάνω, για το οποίο κάνω λόγο κάθε φορά που απευθύνομαι στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκθειάζοντας τη δική τους προσπάθεια, την αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό τους. Χρόνια πολλά κι ας είναι αυτή η εορταστική περίοδος η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο του επισμηναγού Ε. Κωστέα

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η Πατρίδα θα μείνει δίπλα στην οικογένεια του πιλότου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ηχήσουν οι σειρήνες σήμερα στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων - 23»

Ταυτόχρονα με την ήχηση των σειρήνων συναγερμού, θα πραγματοποιηθεί ήχηση των καμπανών των Ιερών Ναών της Επικράτειας με σειρά βραχέων κωδωνισμών σε ταχύ ρυθμό διάρκειας τριών λεπτών.
libya_accident
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι από την ομάδα διάσωσης στη Λιβύη

Τι αναφέρει νεότερη ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, όπου λεωφορείο που μετέφερε ελληνική αποστολή συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.