ΓΔ: 2074.42 -5.75% Τζίρος: 680.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: ΑΠΕ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία αντήλλαξαν ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ.

 

Τα  χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στην  πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στην κεντρική είσοδο του υπουργείου. 

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του για τα κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών τη μικτή χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων, το ειδικό σύνταγμα ΓΕΕΘΑ, τη χορωδία του ΓΕΣ, τις μπάντες του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, τον στρατιωτικό σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων, το Σύλλογο Συνδρόμου Ντάουν Ελλάδας, την παιδική χορωδία δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, την εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και την Εύξεινο λέσχη Επισκοπής Νάουσας.  

Περαιτέρω ο κ. Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία αντήλλαξαν ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα και στο τέλος του έτους να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά και δύναμη. Χρειάζεται προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται περίσκεψη και φυσικά το κάτι παραπάνω, για το οποίο κάνω λόγο κάθε φορά που απευθύνομαι στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκθειάζοντας τη δική τους προσπάθεια, την αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό τους. Χρόνια πολλά κι ας είναι αυτή η εορταστική περίοδος η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου με φρεγάτες και ζεύγος F-16

Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε πως, με απόφαση ΚΥΣΕΑ, η φρεγάτα "Κίμων", μία ακόμη φρεγάτα με το σύστημα "Κένταυρος" και δύο F-16 στέλνονται άμεσα στην Κύπρο για ενίσχυση της άμυνας απέναντι σε υφιστάμενες απειλές.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο ΥΕΘΑ υπό τον Δένδια για την πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Ν. Δένδιας με τη συμμετοχή της ηγεσίας Ενόπλων Δυνάμεων, για εκτίμηση των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή. Τονίστηκε η εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων ασφαλείας.
Νίκος Δένδιας βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Επαφές με Λαριγκάκη και ομογενειακούς οργανισμούς

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε στο Υπουργείο Άμυνας τον πρόεδρο του American Hellenic Institute, μέλη AHEPA και επικεφαλής Εβραϊκο-Αμερικανικών Οργανισμών, τονίζοντας τη σημασία διαλόγου και το στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας.
Γιατρός με tablet
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαρτυρία για την κατάργηση αναβολής στράτευσης ειδικευόμενων γιατρών

Η ΟΕΝΓΕ και η ΕΙΝΑΠ καλούν σε διαμαρτυρία στις 25/2 στο ΥΠΕΘΑ, ζητώντας να επιστρέψει η αναβολή στράτευσης των ειδικευόμενων γιατρών ως τα 33 έτη. Προκηρύσσεται στάση εργασίας, ενώ κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα σε νέους γιατρούς.
Έλληνες στρατιώτες σε άρμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στη θητεία: νέα εκπαίδευση, αυξημένο επίδομα και καλύτερο συσσίτιο

Το νέο μοντέλο στρατιωτικής θητείας ξεκινά με την Α' ΕΣΣΟ 2026, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο υπουργός Ν. Δένδιας τονίζει ότι πρόκειται για βασικό πυλώνα της «Ατζέντα 2030» και αναγκαία προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα.