ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Κλοπή στα Μελίσσια είχαν κάνει οι τρεις δράστες που συνελήφθησαν στο Μαρούσι

Μέσα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε μαξιλαροθήκη, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διάφορα τιμαλφή, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.

Κλοπή από κατοικία στα Μελίσσια είχαν πραγματοποιήσει οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, στο Μαρούσι, το πρωί της Παρασκευής. Μέσα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε μαξιλαροθήκη, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διάφορα τιμαλφή, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 18, 20 και 24 ετών, κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και κλοπή κατά συναυτουργία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες 30-12-2022 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), τρείς (3) ημεδαποί, 18, 20 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για –κατά περίπτωση- απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 30-12-2022, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, κινούμενο στα Μελίσσια, στη θέα των περιπολούντων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέπτυξαν ταχύτητα φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Αμαρουσίου, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος και διέφυγαν πεζή.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε διαφορετικά σημεία του Αμαρουσίου και δεσμεύτηκαν, με δύο εξ αυτών να προσπαθούν να ματαιώσουν τη σύλληψή τους αντιστεκόμενοι σθεναρά. Μετά από έρευνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός μαξιλαροθήκης κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού διάφορα τιμαλφή, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα και κατασχέθηκαν.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες λίγο νωρίτερα, είχαν εισέλθει σε οικία στην περιοχή των Μελισσίων και αφαίρεσαν τα ανωτέρω κατασχεθέντα. Κατασχέθηκε επίσης το προαναφερθέν αυτοκίνητο και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 19χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Προφυλακιστέος ο 19χρονος για εμπλοκή στο φονικό της Καλαμαριάς που κόστισε τη ζωή σε 20χρονο. Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 19χρονος για τη δολοφονία 20χρονου

Σήμερα απολογείται ο 19χρονος για τη συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, συμμορία και κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στην Κατερίνη για απάτη μέσω τηλεφώνου με λεία 79.000 ευρώ

Απατεώνες στην Κατερίνη απέσπασαν 79.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από γυναίκα με τηλεφωνική απάτη, προσποιούμενοι υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ. Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν ημεδαπό ως δράστη της υπόθεσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Προφυλακίστηκε 23χρονος για τη δολοφονία 20χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά, μετά την απολογία του. Ισχυρίστηκε ότι ενήργησε σε άμυνα, αλλά ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Εξιχνίαση απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος 32χρονου

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος 32χρονου στην Καστοριά. Δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως υπαίτιοι, με τον έναν να έχει λάβει και τον άλλο να έχει αναλάβει τα χρήματα. Η σχετική δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν για ληστεία στο κέντρο

Τρεις ανήλικοι 14-17 ετών συνελήφθησαν για ληστεία 15χρονου στην πλατεία Ναυαρίνου, Θεσσαλονίκη. Του αφαίρεσαν τσαντάκι με χρήματα με απειλή βίας. Σε έναν εξ αυτών βρέθηκε και ρούχο που είχε κλαπεί νωρίτερα από κατάστημα.