ΓΔ: 2247.69 1.28% Τζίρος: 314.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
liakada
Shutterstock

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, αναμένεται αίθριος γενικά καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια, ενώ παροδικές και τοπικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και πιθανώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 14, στην Ήπειρο από -5 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -6 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 14, στα Επτάνησα από 2 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από -1 έως 12 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι τοπικά έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.