ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για drones από την Interlife Ασφαλιστική

Καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, δηλαδή την υποχρέωση αποζημίωσης που έχει ο ιδιοκτήτης έναντι τρίτων προσώπων, σε περίπτωση που προκαλέσει τυχόν σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημίες.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) και τηλεκατευθυνόμενων αερομοντέλων, με τον τίτλο «DRONES», δημιούργησε και διαθέτει η Interlife Ασφαλιστική, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το «DRONES», παρέχεται, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, «με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο» και έχει ως σκοπό την εξασφάλιση του ιδιοκτήτη ή/και χειριστή του ΣμηΕΑ έναντι τρίτων, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αυτό ανήκει: ανοικτή, ειδική, πιστοποιημένη (UAS Open, UAS Specific, UAS Certified).

Καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, δηλαδή την υποχρέωση αποζημίωσης που έχει ο ιδιοκτήτης ή/και χειριστής ενός ΣμηΕΑ έναντι τρίτων προσώπων, σε περίπτωση που κατά τη χρήση του προκαλέσει τυχόν σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημίες. Απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες, ενώ η εταιρεία καλύπτει αποζημιώσεις έως 1 εκατ. ευρώ κατ’ άτομο ή ομαδικά και για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το υπ. Δικαιοσύνης

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός, μέχρι σήμερα ουδεμία πρόνοια έχει υπάρξει με αποτέλεσμα χιλιάδες δικηγόροι και ελευθέροι επαγγελματίες και επιστήμονες να μείνουν ανασφάλιστοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ομίλου Ιnfotrust με τρία νέα ειδικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Infotrust, θα προσφέρει τα προϊόντα «ΠΑΟΚ Ασφάλεια», «ΠΑΟΚ Υγεία» και «ΠΑΟΚ Ενέργεια» στους φιλάθλους της ομάδας που υπολογίζονται σε 1,5-2 εκατομμύρια εντός και εκτός Ελλάδας.