ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στις 10:00 το πρωί θα ανοίξουν και αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες

Η απόφαση αφορά ειδικά την περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Από τις 10:00 το πρωί θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω του καιρικού φαινομένου «Μπάρμπαρα».

Οι υπάλληλοι θα εργαστούν κανονικά στην έδρα της υπηρεσίας τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο πριν από τις 10:00 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΣΑ: Παράταση της στοχευμένης αποχής έως και τις 22 Φεβρουαρίου

Επίσης αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, την πραγματοποίηση καθολικής αποχής την ημέρα ψήφισης του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Artificial Intelligence, Texniti Noimosini
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε ο «Ψηφιακός Βοηθός» του gov.gr στην υπηρεσία των πολιτών

Οι πολίτες μπορούν να συνομιλήσουν με τον «Ψηφιακό Βοηθό» τόσο από  το κινητό τους τηλέφωνο, όσο και από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή. Υποβάλλουν το ερώτημά τους σε φυσική γλώσσα, γραπτά ή φωνητικά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα κατανεμηθούν οι 16.521 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2024

Στην Υγεία θα κατευθυνθούν οι περισσότερες νέες προσλήψεις καθώς θα εγκριθούν άμεσα 6.500 θέσεις, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την ενίσχυση κλάδων για την προστασία των δασών.