ΓΔ: 2030.46 0.17% Τζίρος: 467.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Στις 10:00 το πρωί θα ανοίξουν και αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες

Η απόφαση αφορά ειδικά την περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Από τις 10:00 το πρωί θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω του καιρικού φαινομένου «Μπάρμπαρα».

Οι υπάλληλοι θα εργαστούν κανονικά στην έδρα της υπηρεσίας τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο πριν από τις 10:00 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνητή νοημοσύνη χρήματα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι φιλόδοξες επενδύσεις σε ΑΙ που μεταμορφώνουν το ελληνικό δημόσιο

Η Ελλάδα επενδύει σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στο Δημόσιο, από την ΑΑΔΕ έως την Εκπαίδευση και την Υγεία, με στόχο καλύτερες υπηρεσίες και την ενίσχυση της διασύνδεσης της χώρας.
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΘ: Μόλις 14% των εκθετών από τον δημόσιο τομέα στη φετινή διοργάνωση

Η 89η ΔΕΘ απαντά σε σχόλια περί μονοπώλησης από το Δημόσιο. Από τους 1.076 εκθέτες, μόλις 149 ανήκαν στον δημόσιο τομέα, ενώ το 70% της χωρητικότητας καλύφθηκε από ιδιωτικές επιχειρήσεις και διεθνείς φορείς.