ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ellaktor_office
Τα κεντρικά γραφεία της Ελλάκτωρ. Πηγή: ellaktor.gr

Ανακοίνωση - αποχαιρετισμός του Ομίλου Ελλάκτωρ στον ιδρυτή του Γ. Μπόμπολα

«Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μιας σύγχρονης Ελλάδας και πρωτοπόρος των μεγάλων έργων υποδομής της χώρας», τονίζεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Ελλάκτωρ αποχαιρετά τον επιχειρηματία Γεώργιο Μπόμπολα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους εκδότες στην Ελλάδα, ενώ ασχολήθηκε ενεργά και με τις κατασκευές και την ενέργεια.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Με βαθιά συγκίνηση, η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ αποχαιρετά σήμερα τον ιδρυτή της, Γεώργιο Μπόμπολα. Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μιας σύγχρονης Ελλάδας και πρωτοπόρος των μεγάλων έργων υποδομής της χώρας

Αριστούχος της Ιωνιδείου και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα δραστηριοποιηθεί στις κατασκευές με όχημα την ΑΚΤΩΡ τη δεκαετία του ’60 ενώ θα ιδρύσει το 1999 την ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε σπουδαίος δημιουργός και πρωτοπόρος του κλάδου των υποδομών. Άνοιξε νέους δρόμους στον τομέα της κατασκευής με έργα πνοής που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων και άλλαξαν τους οδικούς χάρτες της χώρας μας. Για περισσότερα από 50 χρόνια ενέπνευσε ανθρώπους, ανέπτυξε τον κλάδο και παρέδωσε μία ανεκτίμητη κληρονομιά υποδομών που εκσυγχρόνισαν τη διασύνδεση της χώρας και συνέβαλλαν στην ευρύτερη περιφερειακή ανάπτυξή της. 

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Γεώργιου Μπόμπολα και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για το δυστύχημα στην Εύβοια, την θλίψη της εξέφρασε η Άκτωρ

Η ΑΚΤΩΡ εξέφρασε την θλίψη και δέσμευση της να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και του τραυματία συναδέλφου. Για εγκληματική αμέλεια κάνει λόγο το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι και νεφώσεις

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση οπαδών: Έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.