ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:12:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακά εγκαίνια του εστιατορίου DB.one στη Γλυφάδα

Το εστιατόριο φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναχθεί σε δημοφιλή επιλογή του αθηναϊκού κοινού και τα δείγματα γραφής των πρώτων ημερών είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα.

Τα εγκαίνια του εστιατορίου DB.one στη Γλυφάδα πραγματοποιήθηκαν με happenings και premium γεύσεις που εντυπωσίασαν τους πελάτες και τους καλεσμένους που το επισκέφτηκαν την Πέμπτη 20 Απριλίου

Ο chef Ulas Tunc και η ομάδα του, υποδέχτηκε και φωτογραφήθηκε με τους καλεσμένους, παραχωρώντας ένα απολαυστικό show αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείριση τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας τους. 

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το DB.one δοκιμάζοντας τις επιλογές του μενού συνοδευόμενες από μια μεγάλη λίστα κρασιών και cocktails. Το άψογο service και ο κομψός, μοντέρνος χώρος συμπλήρωσαν ιδανικά την εντυπωσιακή βραδιά των εγκαινίων.

Το εστιατόριο φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναχθεί σε δημοφιλή επιλογή του αθηναϊκού κοινού και τα δείγματα γραφής των πρώτων ημερών είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα. Από Τρίτη έως Κυριακή οι λάτρεις του καλού κρέατος έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο καρνιβορικό concept spot της Γλυφάδας. 

Στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων και εκτός Ελλάδα, με πρώτους σταθμούς το Ντουμπάι και το Λονδίνο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας: db.one ή βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

estiasi-kafe-bar
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν έλεγχοι σε επιχειρήσεις για τραπεζοκαθίσματα

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη διαιώνιση του φαινομένου της παραβατικότητας που παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης στο μείζον ζήτημα της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων», αναφέρει σε σημερινή δήλωση του ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.
ESTIASI, KAFETERIA, CAFE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής

«Θα είμαστε αρωγοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί από κάποιους -ευτυχώς λίγους- το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου» προσέθεσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.
Paralia, Xaplostres
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο αυτόφωρο τρεις επιχειρήσεις στη Νάξο για παράνομη κατάληψη αιγιαλού

Οι επιχειρήσεις επανατοποθέτησαν σε παραλίες ομπρέλες και καθίσματα που είχαν εγκατασταθεί παράνομα και είχαν απομακρυνθεί στο πλαίσιο των ελέγχων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες εργασίας στο beach bar της Ρόδου

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου ξεκαθάρισε ότι η περίπτωση του σερβιτόρου στο νερό πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, σημειώνοντας ωστόσο πως έχει ζητηθεί να υπάρξει Τεχνική Επιθεώρηση στο νησί.