ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kairos
Φώτο: Shutterstock

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, εξασθενούν οι άνεμοι

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού έως το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου 2023. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην Κρήτη. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σταδιακά έως το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν. Το μεσημέρι και απόγευμα τα φαινόμενα στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένησή τους αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες με εξαίρεση την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα νότια και ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 28, στη Θεσσαλία από 16 έως 26, στην Ήπειρο από 12 έως 29, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 14 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 26, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 28, στις Κυκλάδες από 16 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 25 και στην Κρήτη από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και τοπικά από το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια και ανατολικά 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και κάποιες σποραδικές καταιγίδες με φυσιολογική θερμοκρασία

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες προοδευτικά θα αυξηθούν δίνοντας μετά το μεσημέρι βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19-20 βαθμούς.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με λίγες βροχές και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.