ΓΔ: 1170.13 0.14% Τζίρος: 93.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
polytexneio, emp
Φώτο: Shutterstock

Πραγματοποιείται ημερίδα για την αειφόρο ανάπτυξη στο Πολυτεχνείο

Μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν ενότητες όπως: Η δημόσια σύμβαση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η προσέγγιση στην έννοια Συμβάσεων Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Επιστημονική μερίδα διοργανώνεται αύριο Τετάρτη από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και τις σχολές Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με θέμα: «Συμβάσεις - Πολεοδομία Δικαστές και Μηχανικοί για την Αειφόρο Ανάπτυξη».

Θα υπάρξουν δύο συνεδρίες με κορυφαίους ομιλητές, δικαστές και μηχανικούς. Μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν ενότητες όπως: Η δημόσια σύμβαση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η προσέγγιση στην έννοια Συμβάσεων Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, η υποχρέωση διαφάνειας και η αποτελεσματική καταπολέμηση της διαφθοράς στις δημόσιες συμβάσεις, η εκτός σχεδίου δόμηση, το φαινόμενο τακτοποίησης των αυθαιρέτων κ.α. Η ημερίδα θα λάβει χώρο στο κτίριο Αβέρωφ, στην αίθουσα τελετών του ΕΜΠ αύριο στις 16.30.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη στατικότητα των δύο στεγάστρων Καλατράβα

Tο τι έγινε και δεν έγινε τα τελευταία πέντε έτη στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα» μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών που θα διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα συλλήψεις για το κύκλωμα πειρατικής τηλεόρασης, με τζίρο 25 εκατ.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχοντας συγκροτήσει πελατολόγιο 13.000 ατόμων στην Ελλάδα, κατάφεραν να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικού ύψους άνω των 25 εκατ. ευρώ.