ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
polytexneio, emp
Φώτο: Shutterstock

Πραγματοποιείται ημερίδα για την αειφόρο ανάπτυξη στο Πολυτεχνείο

Μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν ενότητες όπως: Η δημόσια σύμβαση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η προσέγγιση στην έννοια Συμβάσεων Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Επιστημονική μερίδα διοργανώνεται αύριο Τετάρτη από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και τις σχολές Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με θέμα: «Συμβάσεις - Πολεοδομία Δικαστές και Μηχανικοί για την Αειφόρο Ανάπτυξη».

Θα υπάρξουν δύο συνεδρίες με κορυφαίους ομιλητές, δικαστές και μηχανικούς. Μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν ενότητες όπως: Η δημόσια σύμβαση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η προσέγγιση στην έννοια Συμβάσεων Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, η υποχρέωση διαφάνειας και η αποτελεσματική καταπολέμηση της διαφθοράς στις δημόσιες συμβάσεις, η εκτός σχεδίου δόμηση, το φαινόμενο τακτοποίησης των αυθαιρέτων κ.α. Η ημερίδα θα λάβει χώρο στο κτίριο Αβέρωφ, στην αίθουσα τελετών του ΕΜΠ αύριο στις 16.30.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφεση Εισαγγελίας κατά της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό

Κατά την εισαγγελική κρίση δεν είναι ορθή η απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου που με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3 αθώωσε την γυναίκα από την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 28χρονης: Απομακρύνθηκαν έξι αστυνομικοί από ΑΤ Αγ. Αναργύρων

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.