ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Διατηρείται ο άστατος καιρός με έντονες βροχές και καταιγίδες

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα νότια πελάγη και τοπικά στο Λιβυκό 6 μποφόρ.

Aναμένονται βροχές ή καταιγίδες, αρχικά κατά τόπους στη Βόρεια Ελλάδα, και από τις μεσημεριανές ώρες στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη. Θα επηρεαστούν επίσης τμήματα του Ιονίου, των Δωδεκανήσων και ενδεχομένως των Κυκλάδων. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες προοδευτικά θα αυξηθούν, κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά όπου είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25-26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 26-27, στην Ήπειρο από 15 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 25-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, όπως επίσης στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4. Στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ τοπικά στο Λιβυκό Πέλαγος η ένταση του ανατολικού ρεύματος θα φτάνει τα 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και κάποιες σποραδικές καταιγίδες με φυσιολογική θερμοκρασία

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες προοδευτικά θα αυξηθούν δίνοντας μετά το μεσημέρι βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19-20 βαθμούς.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με λίγες βροχές και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.