ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Pixabay

Άνοδος της θερμοκρασίας και πρόσκαιρες νεφώσεις που θα ενταθούν

Λίγες νεφώσεις θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, ενώ θα υπάρξει πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Στα βορειοδυτικά ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33-34, στην Ήπειρο από 18 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 34-36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 31-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη δυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.