ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Aegean

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Aegean στο αεροδρόμιο στη Νάπολη

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό, τονίζει η Aegean.

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νάπολης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Aegean ενώ πετούσε από Θεσσαλονίκης για Βαρκελώνη, με 156 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους, για τον λόγο αυτό και πραγματοποιήθηκε η αναγκαστική προσγείωση. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean:

H AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση Α3 560 από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη με 156 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης. 

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη ειδική πτήση της Aegean για επαναπατρισμό από το Μαρόκο

Όλοι οι επιβάτες της εταιρείας που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της στο (+30) 210 6261000.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AEGEAN: Έκλεισε 23 χρόνια και γιόρτασε με εκπλήξεις για τους επιβάτες της

Η εταιρεία εξέφρασε την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους, προσφέροντας έκπτωση ύψους 50% σε όλα τα εισιτήρια εσωτερικού ή εξωτερικού που εκδόθηκαν από το Σάββατο 28 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαΐου.