ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σύγκρουση δύο Ι.Χ σημειώθηκε στη Χαλκιδική - Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Σημειώνεται πως στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις. Λόγω του τροχαίου παρατηρήθηκε αύξηση της κίνησης στο σημείο.

Τροχαίο  ατύχημα το Σάββατο (5/8) στον δρόμο Μουδανίων-Σιθωνίας στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα λίγα μέτρα πριν τον οικισμό Καλύβες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thestival.gr, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ το ένα από αυτά ανετράπη της πορείας του λόγω της σύγκρουσης.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν οι τρεις γυναίκες – επιβαίνοντες του οχήματος να τραυματιστούν, με τις ίδιες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Σημειώνεται πως στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις. Λόγω του τροχαίου παρατηρήθηκε αύξηση της κίνησης στο σημείο, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ότι τους περίσσεψαν φάρμακα τo τελευταίο έτος

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης της GIVMED που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την επιστημονική επιμέλεια του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας σε συνεργασία με τη διαΝΕΟσις.