ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dikastiria
Πηγή: Shutterstock

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι 13 για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τώρα όλοι οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα είναι προφυλακιστέοι. Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

Με τις προφυλακίσεις των υπολοίπων 13 κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε η σημερινή απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι απολογίες των 40 κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια ολοκληρώθηκαν με την κρίση των δικαστικών λειτουργών και των αρμόδιων Εισαγγελέων να αποφαίνεται υπέρ της προσωρινής κράτησης όσων απολογήθηκαν.

Χθες και σήμερα απολογήθηκαν συνολικά 70 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Ανάμεσα τους, δύο Έλληνες, ένας αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ελλάδας και Κροάτες οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι σήμερα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη στατικότητα των δύο στεγάστρων Καλατράβα

Tο τι έγινε και δεν έγινε τα τελευταία πέντε έτη στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα» μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών που θα διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν ακόμη 15 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η διαδικασία συνεχίζεται για τους τελευταίους 18 κατηγορούμενους. Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι, για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οι 94 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση οπαδών: Έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.