ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dikastiria
Πηγή: Shutterstock

Προφυλακίστηκαν ακόμη 15 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η διαδικασία συνεχίζεται για τους τελευταίους 18 κατηγορούμενους. Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι, για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν 15 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τις απολογίες που έδωσαν στους Ανακριτές της υπόθεσης. Η διαδικασία συνεχίζεται για τους τελευταίους 18 κατηγορούμενους. Το πρωί κρίθηκε προφυλακιστέος και άλλος ένας από τους κατηγορούμενους της τρίτης ομάδας, ο οποίος απολογήθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι, στην συντριπτική πλειονότητα τους υπήκοοι Κροατίας, για τα αιματηρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή. Μέχρι σήμερα και οι 70 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη στατικότητα των δύο στεγάστρων Καλατράβα

Tο τι έγινε και δεν έγινε τα τελευταία πέντε έτη στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα» μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών που θα διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι 13 για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τώρα όλοι οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα είναι προφυλακιστέοι. Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οι 94 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση οπαδών: Έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.