ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dikastiria
Πηγή: Shutterstock

Στη φυλακή οδηγήθηκαν άλλοι 7 κατηγορούμενοι για την Νέα Φιλαδέλφεια

Μέχρι στιγμής κανένας από όσους βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας δεν έχει αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του.

Επτά ακόμη προφυλακίσεις ανακοίνωσαν οι Ανακριτές της υπόθεσης των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μεταξύ των κατηγορουμένων στους οποίους ανακοινώθηκε ότι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι είναι οι πέντε υπήκοοι Κροατίας που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα επιχειρώντας να φύγουν προς Ιταλία καθώς και ο συμπατριώτης τους που συνελήφθη στην Κακαβιά θέλοντας να περάσει τα σύνορα για Αλβανία.

Νωρίτερα σήμερα, με απόφαση Ανακριτών και Εισαγγελέων δεκαέξι κατηγορούμενοι της τρίτης και τελευταίας ομάδας κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν προσωρινά κρατουμένους 70 κατηγορούμενους. Μέχρι στιγμής κανένας από όσους βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης δεν έχει αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στου Ρέντη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 18χρονου

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα, έχει ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε άγνωστους δράστες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέλαβαν τον δράστη της επίθεσης κατά του αστυνομικού στου Ρέντη

Την ίδια στιγμή, ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα πρόσφατα επεισόδια στου Ρέντη, εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ζητάνε οι ομοσπονδίες των αστυνομικών

Όπως προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους, «καλούμε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να σταματήσουν από ταύτης τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα».