ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Aegean

Έκτακτη ειδική πτήση της Aegean για επαναπατρισμό από το Μαρόκο

Όλοι οι επιβάτες της εταιρείας που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της στο (+30) 210 6261000.

Έκτακτη ειδική πτήση θα πραγματοποιηθεί σήμερα από την Aegean για τον επαναπατρισμό των επιβατών της και όλων όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Μαρόκο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το αεροσκάφος Α320 που θα πραγματοποιήσει την ειδική πτήση, θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες σε λίγες ώρες, σήμερα Σάββατο, 23:00 τοπική, από την Αθήνα προς το Μαρακές και θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Μενάρα του Μαρακές τα ξημερώματα 02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου 2023 για να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Όλοι οι επιβάτες της AEGEAN που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+30) 210 6261000, προκειμένου να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς καμία χρέωση.

Όλοι όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα και δεν διαθέτουν εισιτήριο, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το website της AEGEAN (www.aegeanair.com), να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (+30) 210 6261000 ή να επικοινωνήσουν με το υπουργείο Εξωτερικών στο +30 210 368 1730.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Airport-Aerodromio-El.Venizelos-Fotovoltaika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έφτασαν 108 Έλληνες από το Μαρόκο

Επέστρεψαν εκτάκτως μετά το σεισμό. Η πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ συνεχίζει να ενημερώνει διαρκώς τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση στη χώρα, προσφέροντας κάθε είδους προξενική συνδρομή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Aegean στο αεροδρόμιο στη Νάπολη

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό, τονίζει η Aegean.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AEGEAN: Έκλεισε 23 χρόνια και γιόρτασε με εκπλήξεις για τους επιβάτες της

Η εταιρεία εξέφρασε την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους, προσφέροντας έκπτωση ύψους 50% σε όλα τα εισιτήρια εσωτερικού ή εξωτερικού που εκδόθηκαν από το Σάββατο 28 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαΐου.