ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Nεκρός βρέθηκε ακόμα ένας αγνοούμενος στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε υπαίθριο χώρο στο χωριό του Αγίου Δημητρίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας σε 12. 

Ένας ακόμα ακόμα άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα, ανάμεσα στα χωριά Πέτρινο και Άγιος Δημήτριος. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός ανήκει στον 58χρονο αγνοούμενου που δόθηκε χθες. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε υπαίθριο χώρο στο χωριό του Αγίου Δημητρίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας σε 12

Πλέον 5 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι και η αγωνία για την τύχη τους μεγαλώνει, καθώς πολλά χωριά παραμένουν ακόμα πλημμυρισμένα και δύσκολα προσβάσιμα. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ακόμα αγνοούνται:

  • Από 5-09-2023, ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου
  • Από 7-09-2023 δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου
  • Στις 09-09-2023, δύο άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιος της 65χρονος) στην περιοχή Μεταμόρφωση.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Volos-Plhmmyres
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένουν τα προβλήματα στο Βόλο - Συνεχείς απεγκλωβισμοί στο Πήλιο

Τα στρατιωτικά ελικόπτερα έχουν ήδη μεταφέρει άτομα που χρήζουν περίθαλψης στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά για κανέναν νοσηλευόμενο δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες

Σε περιοχές της Ημαθίας και της Αρκαδίας μεταφέρονται τα νεκρά ζώα από την περιοχή της Θεσσαλίας όπου και θα αποτεφρωθούν σε ειδικούς κλίβανους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων απεγκλωβίστηκαν 2.029 πολίτες

Σε ετοιμότητα μιας ώρας βρίσκονται ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, 2 ελικόπτερα UH-1H, 2 ελικόπτερα CH-47D CHINOOK ενώ σε ετοιμότητα τεσσάρων ωρών βρίσκεται ένα Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς του Πολεμικού Ναυτικού για φιλοξενία των απεγκλωβισμένων.