ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Exarxeia
Shutterstock

Οπαδοί πυρπόλησαν με μολότοφ περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ στο ΟΑΚΑ

Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός έγιναν συνολικά 11 προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Επεισόδια με μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σημειώθηκαν στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οπαδοί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Τα επεισόδια, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σημειώθηκαν έξω από την θύρα 35, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε αιφνιδιαστικά από το γήπεδο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που επέβαιναν σε ένα περιπολικό του αστυνομικού τμήματος του ΟΑΚΑ. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, ενώ οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα, ενώ προξένησαν και άλλες φθορές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και απώθησαν τους χούλιγκαν.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα έγιναν συνολικά 11 προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Επεισόδια σημειώθηκαν και το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη πριν από τον αγώνα Πανιωνίου - Ατρόμητου όπου συγκρούσθηκαν οπαδοί. Τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση των ΜΑΤ. Λίγο αργότερα επικράτησε ένταση εντός του γηπέδου όπου και πάλι επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας για να αποτρέψουν συγκρούσεις οπαδών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.
pao podosfairo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήριξη από τους μετόχους με 9,8 εκατ. ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το εν λόγω ποσό είναι λίγο μεγαλύτερο απ’ τις δύο τελευταίες ΑΜΚ ύψους 9,5 εκατ. ευρώ η κάθε μία, που είχαν προκηρυχθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 31 Δεκεμβρίου 2022 και στις 19 Ιουνίου 2023 αντίστοιχα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ομίλου Ιnfotrust με τρία νέα ειδικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Infotrust, θα προσφέρει τα προϊόντα «ΠΑΟΚ Ασφάλεια», «ΠΑΟΚ Υγεία» και «ΠΑΟΚ Ενέργεια» στους φιλάθλους της ομάδας που υπολογίζονται σε 1,5-2 εκατομμύρια εντός και εκτός Ελλάδας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες των επεισοδίων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η δίωξη που ασκήθηκε στους συνολικά 104 κατηγορούμενους, αφορά τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ περιλαμβάνεται στη δίωξη και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.