ΓΔ: 897.45 1.03% Τζίρος: 45.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Ξεκίνησε η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος

Από σήμερα το απόγευμα έχει ξεκινήσει η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων που φέτος θα ξεπεράσουν τα 267.000 νοικοκυριά που υπέβαλλαν αίτηση η οποία εγκρίθηκε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι αποφασίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο για επίδομα γέννας, μέρισμα, διαδηλώσεις

Γεμάτη ήταν η ατζέντα του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου για φέτος, με τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, τις γεωπολιτικές εξελίξεις αλλά και θέματα ασφαλείας να συζητούνται.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε περισσότερες από 300.000 οικογένειες το κοινωνικό μέρισμα

Κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στο κοινωνικό μέρισμα λέγοντας οι δικαιούχοι θα είναι περισσότεροι από 1 εκατ. και το ποσό φθάνει στα 215 εκατ. ευρώ.
koinoniko_merisma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή ενστάσεων για το κοινωνικό μέρισμα

Ανοίγει από σήμερα νέα πλατφόρμα την υποβολή ενστάσεων για το κοινωνικό μέρισμα μετά από προβλήματα που προέκυψαν με τις απορριπτικές αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, ειδικά σε περιπτώσεις ΑμεΑ.
Euros
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάχη με το χρόνο για χορήγηση κοινωνικού μερίσματος πριν τα Χριστούγεννα

Στις 17 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις. Οι αιτήσεις θα περάσουν από κόσκινο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος.