ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

KPMG

digital transformation-texnologia
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επενδύουν στην ψηφιακή εμπιστοσύνη οι ελληνικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με έρευνα της KPMG, ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ήδη ξεκινήσει σε όλους τους κλάδους, με τις επιχειρήσεις να αναβαθμίζουν την τεχνολογία τους και στα επόμενα δυο χρόνια το 61% των επιχειρήσεων θα υιοθετήσουν νέες τεχνολογικές πλατφόρμες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε άνθηση οι οικογενειακές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται δυναμικά

Όπως αναφέρει έρευνα της KPMG οι διάδοχοι της επόμενης γενιάς ξεκινούν από άλλους επαγγελματικούς δρόμους πριν επιστρέψουν στην οικογενειακή επιχείρηση. Πώς εκπαιδεύονται οι πιθανοί διάδοχοι των οικογενειακών επιχειρήσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξεί ο εξορυκτικός κλάδος παρά τις προκλήσεις του πολέμου

Δεν φαίνεται να υποχωρεί η αισιοδοξία στην αγορά της εξορυκτικής δραστηριότητας, σύμφωνα με έρευνα της KPMG καθώς παρά τις μεγάλες διακυμάνσεις οι τιμές των βασικών προϊόντων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
Sarrigeorgiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αποδόσεις των ασφαλιστικών εταιρειών στην ετήσια έκθεση της KPMG

Ο απολογισμός και οι προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της έκθεσης που παρουσιάστηκε στην ψηφιακή εκδήλωση «Επενδύοντας στη βιώσιμη ασφάλιση» της KPMG.
oikodomi, kataskeues
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία πως θα βελτιωθούν τα μεγέθη του κατασκευαστικού κλάδου

Αισιόδοξο φαίνεται το μέλλον της αγοράς κατασκευαστικών έργων σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της KPMG με τον κλάδο να βρίσκεται στα πρόθυρα θεμελιωδών αλλαγών ενώ προσελκύει και ικανότερο εργατικό δυναμικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

KPMG: Στο DNA των οικογενειακών επιχειρήσεων η ανθεκτικότητα

Οι ενέργειες που πραγματοποίησαν οι οικογενειακές επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στην COVID-19 στο επίπεδο της επιχείρησης, της οικογένειας και της κοινωνίας καταδεικνύουν, το εξαιρετικό ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, σύμφωνα με την KPMG.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η πανδημία ανέδειξε την ανθεκτικότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων

Σύμφωνα με έρευνα του EFB και της KPMG, οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ευρώπη σταθεροποίησαν με επιτυχία τη λειτουργία τους βραχυπρόθεσμα ως απάντηση στον άμεσο αντίκτυπο της COVID-19.
Αλέξης Τσίπρας, Σύριζα
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το καμπανάκι της Attica Bank, το βιβλίο του Αν. Καλλιτσάντση και η «αλλαγή» Τσίπρα

Τα διδάγματα για τις άλλες τράπεζες από την κατάληξη της τιτλοποίησης Artemis, η εξιστόρηση της τελευταίας διετίας στην Ελλάκτωρ από τον Αν. Καλλιτσάντση, η αναπαλαίωση συνθημάτων του '80 από τον Αλ. Τσίπρα και ο «σκληρός» Χάρης Θεοχάρης.