ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Εντάσσεται στην Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Πρόκειται για μία αλυσίδα με σταθερή πορεία ανάπτυξης και θετικό αποτύπωμα στην ελληνική αγορά από το 1948. Σήμερα λειτουργεί 450 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Κρητικός εξαγοράζει την αλυσίδα Katerina’s Market στη Μεσσηνιακή Μάνη

Πρόκειται για μία ενέργεια που σηματοδοτεί την είσοδο του δικτύου των σούπερ μάρκετ Κρητικός στη Μεσσηνιακή Μάνη, μέσω μίας τοπικής, επώνυμης αλυσίδας με ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην περιοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς αναβαθμίζει η αλυσίδα Κρητικός την παρουσία της στη Β. Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της αλυσίδας Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες με την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η Κρητικός αποκτά δίκτυο μικρών καταστημάτων σε 20 νομούς και δύο μεγάλες αποθήκες στη Θεσσαλονίκη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πράσινο» στην εξαγορά της Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες από την Κρητικός

Σύμφωνα με την απόφαση της Επ. Ανταγωνισμού δεν δημιουργούνται αμφιβολίες για την αγορά των σούπερ μάρκετ όπου επικρατούν ανταγωνιστικές πιέσεις. Ποια μέτρα πρότειναν οι εταιρείες για τα καταστήματα Ρεθύμνου και Γρεβενών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε αυτόνομη πορεία μετά από 10 χρόνια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η Κρητικός προχωρώντας το επενδυτικό της σχέδιο προχώρησε επίσης στην αγορά του 49% της CRM Παντοπωλεία Κρήτης με σκοπό να διευρύνει την παρουσία της στη Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.