ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LAMDA DEVELOPMENT

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Η κυριαρχία στα εμπορικά κέντρα και ο στόχος μεγάλου IPO

Με την εξαγορά του εκπτωτικού χωριού Mc Arthur Glenn στα Σπάτα η εταιρία ενισχύει αποφασιστικά το χαρτοφυλάκιο εμπορικών κέντρων. Το 2023 αναμένεται η εισαγωγή στο ΧΑ της θυγατρικής της Lamda Malls.
lamda_eydap
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MoU υπέγραψαν ΕΥΔΑΠ και Lamda για τη διαχείριση νερού στο Ελληνικό

Η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., θα εποπτεύει την κατασκευή των έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, παραγωγής και διάθεσης του ανακυκλωμένου νερού, ενώ, μετά την ολοκλήρωσή τους, θα αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισής τους.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Έναρξη Διαπραγμάτευσης Πράσινου Κοινού Ομολογιακού Δανείου

Η Lamda Development τιμώντας την εμπιστοσύνη του επενδυτικού κοινού, αποφάσισε στην τελική κατανομή, το 73% του βιβλίου να κατανεμηθεί σε ιδιώτες τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Αθανασίου.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης στη Lamda Development και στην ανάπλαση του Ελληνικού

Η εταιρεία ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημόσια προσφορά για την έκδοση του πράσινου ομολόγου ποσού 230 εκατ. ευρώ και διάρκειας 7 ετών. Υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 3,12 φορές
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Με επιτόκιο 4,7% το ομόλογο, υπερκάλυψη κατά 3,12 φορές

Προσφέρθηκαν από τους επενδυτές 718,5 εκατ. ευρώ για την έκδοση του «πράσινου» ομολόγου ύψους 230 εκατ. ευρώ. Τα αντληθέντα κεφάλαια θα χρηματοδοτήσουν επενδύσεις έργων ενέργειας και έξυπνης πόλης στο Ελληνικό.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Σε ποια έργα θα κατευθυνθούν οι πόροι από το «πράσινο ομόλογο»

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Lamda Development τα αντληθέντα κεφάλαια του κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 230 εκατ. ευρώ θα διατεθούν σε βιώσιμα κτίρια, πράσινη ενέργεια και έργα έξυπνης πόλης.
ΑΓΟΡΕΣ

Γιατί δεν συγκινούν τα ισχυρά funds οι εταιρείες real estate του ΧΑ

Παρά τον... συνωστισμό εταιρειών από τον ευρύτερο κλάδο των ακινήτων στο Χρηματιστήριο, τα μεγάλα θεσμικά χαρτοφυλάκια δεν παίρνουν θέσεις. Κύρια εμπόδια η μικρή διασπορά μετοχών και οι χαμηλές κεφαλαιοποιήσεις.