ΓΔ: 1399.03 -0.92% Τζίρος: 46.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:16:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LAVIPHARM

Farmaka, Medicines, Drugs, Pills, Ygeia, Health
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Συμφωνία με Profarm για φαρμακαποθήκη και υπηρεσίες logistics

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για το απασχολούμενο προσωπικό, μέρος του οποίου αναλαμβάνει εργασία στην Profarm S.A. ή μεταφέρεται στις κύριες δραστηριότητες του ομίλου Lavipharm».
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έτοιμη η Lavipharm για νέες εξαγορές φαρμάκων από πολυεθνικές

Έρχονται άλλες δύο εξαγορές, μετά την απόκτηση των σκευασμάτων Lonarid, Lonangal και Flagyl. Σημαντική πηγή εσόδων με υψηλά περιθώρια κέρδους. Πώς η αύξηση κεφαλαίου επανεκκινεί τις επενδύσεις και «σπρώχνει» τη μετοχή.
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συμφωνία για εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm, πήρε το Flagyl

Οι ιστορικές πωλήσεις του φαρμακευτικού προϊόντος στην Ελλάδα ανέρχονται στο ποσό των 1,4 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως (Χονδρικές Τιμές). Η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια της Laνipharm.
Lavipharm
ΑΓΟΡΕΣ

Lavipharm: Έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Για ένα δύσκολο στοίχημα που κέρδισε η εταιρεία έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιάννος Κοντόπουλος: «Η επιτυχία του εγχειρήματος αποτύπωσε την εμπιστοσύνη των επενδυτών στη Lavipharm».
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη συμφωνία από την Lavipharm, που παίρνει τα Lonarid και Lonalgal

Η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια της εταιρείας. Και τα δύο προϊόντα διατίθενται κανονικά στην ελληνική αγορά, ενώ η διάθεσή τους από την εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Α’ τριμήνου 2024.