ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΙΑΝΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στόχος η αύξηση τζίρου και κερδών 8 -10% το 2024 για την Jumbo

Η εταιρεία δεσμεύεται για διατήρηση των τιμών των προϊόντων, σε επίπεδα συμβατά με την εξέλιξη των εισοδημάτων των καταναλωτών και συνεχής επιβράβευση των μετόχων-συνεταίρων, για την επενδυτική τους εμπιστοσύνη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 10% κατέγραψε ο τζίρος του λιανικού εμπορίου τον Νοέμβριο

Οι δραστηριότητες που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Νοέμβριο 2023 σε σχέση με τον Νοέμβριο 2022 ήταν το λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε ειδικευμένα καταστήματα, αύξηση 58,3%.
Χάρης Θεοχάρης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Θεοχάρης: Nα ακούμε την αγορά και να επεμβαίνουμε στις δυσλειτουργίες

«Aπό 1η Ιανουαρίου μπαίνει ο κωδικός QR στα τιμολόγια, η επέκταση του POS σε 35 νέους κλάδους και τη σύνδεσή του με τις ταμειακές μηχανές, το κλείδωμα των δηλώσεων του ΦΠΑ με το My Data» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.
businessdaily-Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Θα διορθώσουμε τις στρεβλές και αθέμιτες εμπορικές πρακτικές

Ετοιμάζουμε μεταρρύθμιση, ώστε να δούμε τις τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά να αποκλιμακώνονται. Θα εφαρμόσουμε μια δέσμη μέτρων όπου θα κάνει απαγορευτικό για κάποιον να προχωρήσει σε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις», τόνισε ο υπουργός.
Skroutz
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήθηκαν κατά 28% οι online χριστουγεννιάτικες αγορές μέσω Skroutz

Η μεγαλύτερη online αγοραστική κίνηση σημειώθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, κατά την οποία το ύψος των παραγγελιών ξεπέρασε τις 45.000. Η μέση τιμή του καλαθιού κατά το εξεταζόμενο διάστημα έφτασε τα 67 ευρώ.
businessdaily-Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Μέτρα για τις παραπλανητικές εκπτώσεις και για το βρεφικό γάλα

«Τα μέτρα θα ανακοινωθούν σύντομα και για τις παραπλανητικές εκπτώσεις και για το βρεφικό γάλα, συγκεκριμένα μέτρα που θα οδηγήσουν σε μείωση των τιμών στα ράφια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.