ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΙΑΝΙΚΗ

super market-trofima-ielka-prosfores-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειωμένες ή σταθερές οι τιμές στο 94,7% των προϊόντων

Από το σύνολο 816 προϊόντων στο «καλάθι του νοικοκυριού» που είναι απολύτως συγκρίσιμα, στα 192, ποσοστό 23,5%, η τιμή μειώθηκε με τη μεσοσταθμική μείωση ανά προϊόν να διαμορφώνεται στο -25,8%.
Super-Market
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για το εορταστικό «καλάθι»

«Είμαστε στις διαπραγματεύσεις γιατί αυτό που συζητάμε είναι πρώτον, ποια προϊόντα θα μπουν στο εορταστικό καλάθι που πάνω κάτω τα έχουμε συμφωνήσει», τόνισε ο υπουργός Άδ. Γεωργιάδης.
katastimata-christmass-giortino orario-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι θα ξοδέψουν οι Έλληνες στις γιορτές: Ένας στους τρεις δυσκολεύεται

Έξι στους δέκα λένε ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τις δαπάνες τους στα περυσινά επίπεδα. Ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. Από το διαδίκτυο οι περισσότερες αγορές ειδών τεχνολογίας.
inflation-πληθωρισμός
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πορεία στο άγνωστο για τις επιχειρήσεις, έντονη αβεβαιότητα για το 2023

Εξαιρετικά δύσκολη άσκηση η κατάρτιση προϋπολογισμού για το 2023, εν μέσω επίμονα υψηλού πληθωρισμού και επιβράδυνσης της ανάπτυξης. Οι εταιρείες με μεγάλο δανεισμό ανησυχούν για τα αυξημένα επιτόκια.
Olive-Tree-Elies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έγινε... hitech το ελαιόλαδο, μεγάλη πρόκληση οι διεθνείς αγορές

Πώς η ελληνική παραγωγή ξεφεύγει σταδιακά από το μοντέλο των χιλιάδων ελαιοτριβείων χαμηλής τεχνολογίας και περνά σε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Γιατί είναι μύθος η διαπίστωση «έχουμε το καλύτερο λάδι», τι χρειάζεται για αύξηση εξαγωγών.