ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βελτιωμένο σχέδιο για ρυθμίσεις χρεών θα εξεταστεί μετά τις εκλογές

Αλλαγές σε προϋποθέσεις και «κόφτες» που έχουν δυσκολέψει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κρατούν χαμηλά τη συμμετοχή στις νέες ρυθμίσεις έχει εξετάσει το υπουργείο Οικονομικών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λύση για τα χρέη στην εφορία ζητά η αγορά, άκαρπες οι δύο νέες ρυθμίσεις

«Κόβονται» λόγω αυστηρών προϋποθέσεων οι περισσότερες αιτήσεις που υποβάλλουν μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες για υπαγωγή στις δύο νέες ρυθμίσεις των 36 - 72 δόσεων και για την αναβίωση παλαιών προγραμμάτων 120 δόσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγουν οι πλατφόρμες για τρεις κατηγορίες ρυθμίσεων χρέους στην εφορία

Μέσα στις επόμενες ημέρες δίνεται η ευκαιρία ρύθμισης χρεών με το νέο πλάνο 36 - 72 δόσεων και με αναβίωση παλαιών διακανονισμών. Στα 114,5 δισ. αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι περισσότερες από μεγάλους οφειλέτες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υποχρεωτική αιτιολόγηση για απόρριψη ρύθμισης χρεών με τον Εξωδικαστικό

Στη Βουλή η τροπολογία του υπ. Οικονομικών. Πιστωτές και οφειλέτες θα αιτιολογούν την άρνηση ρύθμισης. Επιτρέπεται αίτηση για ρύθμιση χρέους ακόμη και από ένα μόνο πιστωτή. Υπάγονται και τα χρέη προς τους δήμους.
money, cash, euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια είναι η διαδικασία για τη 10ετή παραγραφή οφειλών προς τον e-ΕΦΚΑ

Ο έλεγχος της παραγραφής πραγματοποιείται μόνο κατόπιν αιτήσεως του ασφαλισμένου, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται στις κατά τόπον αρμόδιες τοπικές διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ. Τί ισχύει για τις οφειλές εργοδοτών.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Evro, Euro
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς αναβιώνουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις χρεών σε 72 ή 120 δόσεις

Για όσους έχουν χάσει ρυθμίσεις των 120 ή 72 δόσεων ή αυτές κατέστησαν μη εξυπηρετούμενες έως την 1η Φεβρουαρίου 2023, δίνεται η δυνατότητα να επαναφέρουν, καταβάλλοντας δύο μηνιαίες δόσεις έως τις 31 Ιουλίου 2023.