ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

NETFLIX

ΔΙΕΘΝΗ

Η Disney κερδίζει το Netflix και αλλάζει τα δεδομένα στις streaming πλατφόρμες

Αλλάζει τον τρόπο που λειτουργούν οι streaming πλατφόρμες η αλματώδης ανάπτυξη του μοντέλου Disney+. Χάνει έδαφος το Netflix και αναζητά τρόπους αντίδρασης. Γιατί καθιερώνονται οι διαφημίσεις στις πλατφόρμες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιστρέφει σε παλιές συνταγές το Netflix, «αντίδοτο» στην απώλεια συνδρομητών

Στα χνάρια της Disney, η πλατφόρμα που άλλαξε τη συνδρομητική τηλεόραση προσπαθεί να δημιουργήσει δικά του brand ταινιών. Καθιερώνει διαφημίσεις στο πρόγραμμα και περιορίζει τον διαμοιρασμό κωδικών.
ΔΙΕΘΝΗ

Netflix: Μειώνεται η «αιμορραγία» συνδρομητών, αυξάνονται τα έσοδα

Η πλατφόρμα απέφερε έσοδα σχεδόν 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μια αύξηση 8,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, αν και ο ρυθμός ανάπτυξης επιβραδύνεται και η εταιρεία προβλέπει ότι θα συνεχίσει να μειώνεται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Μακάρι να δούμε στο Netflix ελληνικές παραγωγές

Ο Co-CEO του Netflix υπογράμμισε πως το οικοσύστημα του κινηματογράφου στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε φορά που προσελκύεται μια νέα παραγωγή ταινίας και δημιουργούνται επίσης εξαιρετικές θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την τεχνολογία.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάνει πρεμιέρα το Disney+ στην Ελλάδα, τι θα προσφέρει στους χρήστες

Η streaming πλατφόρμα της Disney αριθμεί σήμερα περισσότερους από 133 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως και θα βρεθεί πλέον σε 60 χώρες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Το Disney+ θα είναι διαθέσιμο και στη Vodafone TV.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χάθηκαν 1,8 τρισ. δολ. στον Nasdaq αλλά τα κέρδη των Big 5 αντέχουν

Τι δείχνουν τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου των πέντε τεχνολογικών κολοσσών στις ΗΠΑ. Η μεγάλη υποχώρηση του P/E στον Nasdaq και οι εκτιμήσεις των αναλυτών για ευκαιρίες νέων τοποθετήσεων.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται στην Ελλάδα η συνδρομητική πλατφόρμα της Disney, τί θα προσφέρει

Οι συνδρομητές της streaming πλατφόρμας Disney+ από 14 Ιουνίου θα έχουν πρόσβαση σε τίτλους των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic καθώς και στις πιο πρόσφατες παραγωγές μεγάλων studio. Ποιο θα είναι το ποσό της συνδρομής.