ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Σε ρυθμό ευρωεκλογών η κυβέρνηση: Περιοδείες, Συνέδριο και ψηφοδέλτιο

Περιοδείες αρχίζει ο πρωθυπουργός με χρονικό ορόσημο το Συνέδριο της ΝΔ στις 5 Απριλίου, ενώ ακολουθεί η δημοσιοποίηση του ευρωψηφοδελτίου. Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και η επιθετική τακτική της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Το Flyover είναι ένα ακόμη πείραμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «αυτή η κατάσταση οφείλεται στο ότι η κυβέρνηση έχει μια προτεραιότητα: Να υπηρετεί ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και όχι τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλονίκης».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Η οικογενειοκρατία και το ρουσφέτι επικρατούν ακόμη

«Καλό θα ήταν οι πολίτες να στηρίξουν κόμματα που θέλουν η ευρωπαϊκή ενοποίηση να γίνει γρηγορότερα και σε πολλά πεδία, όχι μόνο στην οικονομία» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης για τις ευρωεκλογές.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας σε όλη την περιφέρεια της χώρας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η οινοποιεία είναι από τους πιο δυναμικούς κλάδους και επισήμανε την ανάγκη επενδύσεων σε ποιοτικά μεταποιημένα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι φάντασμα η συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι «είναι ένα καθαρό μήνυμα των ευρωπαϊκών θεσμών στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που έχει επιφέρει πλήγματα στους θεσμούς, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Κοινωνικές κατοικίες και μέτρα αποκλιμάκωσης των ενοικίων

«Η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%. Το 72% των ενοικιαστών δίνουν πάνω από το 40% του εισοδήματός τους για το ενοίκιο!», υποστηρίζει ο κ. Ανδρουλάκης.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα όραμα για τον πρωτογενή τομέα

Επισήμανε ότι στην Ελλάδα, την τελευταία δεκαετία μειώθηκαν οι αγροτικές εκτάσεις που καλλιεργούνται κατά 25% και πρόσθεσε ότι «είναι αδιανόητο να έχουμε εμπορικό έλλειμμα, ενώ θα μπορούσε ο πρωτογενής τομέας να καλύψει όλες τις ανάγκες».
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Λευκή πετσέτα της κυβέρνησης στη μάχη κατά της ακρίβειας

«Με την ανοχή και τις ευλογίες της κυβέρνησης η Ελλάδα παραμένει το "Ελντοράντο" της Ευρώπης για κάθε είδους ολιγοπώλια, που πωλούν τα προϊόντα τους σε τιμές -απαράδεκτα- υψηλότερες», υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μία στις τρεις κλινικές κινδυνεύει με αναστολή λειτουργίας

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης το πρόβλημα υφίσταται στην Κεντρική Μακεδονία και πρόσθεσε πως «η κάλυψη σε αναισθησιολόγους είναι της τάξης του 53%, όταν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είναι στο 73%, ένα οριζόντιο πρόβλημα που όμως κλιμακώνεται στην 3η και στην 4η ΥΠΕ».