ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

NOVA

nova

«Ψαλίδι» από τη Nova στο σχέδιο επενδύσεων για δίκτυο οπτικών ινών

Από 1,6 σε 1 εκατ. συνδέσεις έκοψε η Nova τον στόχο της για επενδύσεις στην οπτική ίνα, την ώρα που η κυβέρνηση πιέζει τους παρόχους να υλοποιήσουν γρήγορα τα επενδυτικά προγράμματα. Τι κάνουν ΟΤΕ, ΔΕΗ και Vodafone.
nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Ν. Σταθόπουλος επιβεβαίωσε το «τέλος εποχής» της BC από τη Nova

Ο επικεφαλής της BC Partners ανέφερε ότι πριν μια εβδομάδα οι τράπεζες που έχουν αναλάβει τη διαδικασία έστειλαν NDA (συμφωνία εμπιστευτικότητας) σε πάνω από 30 στρατηγικούς επενδυτές ή fund και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Πυρά» Στουρνάρα σε ΚΕΠΕ, η πώληση της Nova και ένα θαύμα για τη Γιούλα

Ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης για τη διάσωση της Γιούλα, η BC Partners αναζητά αγοραστές για τη Nova, το «ξήλωμα» διαγωνισμών, εξελίξεις στην Παυλίδης, τα κέρδη της ΤτΕ, οι προμήθειες των POS, η σύνδεση Αεροδρομίου - Αθήνας με ρυθμούς 2004 και οι τουαλέτες - αξιοθέατα στο Τόκιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκληρός πόλεμος τιμών στην κινητή τηλεφωνία: Τι προσφέρουν οι εταιρείες

Κατεβαίνουν κι άλλο οι τιμές στα οικογενειακά πακέτα με νέες προσφορές από τη Nova. Συμβόλαια unlimited κάτω από τα 20 ευρώ τον μήνα. Τι δηλώνουν στο BD από τον ΟΤΕ. Όλες οι προσφορές από τους παρόχους.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τι προσφέρουν οι πάροχοι στα συνδυαστικά πακέτα ίντερνετ, κινητής και TV

Ανασχεδιάζουν την εμπορική πολιτική τους οι πάροχοι, καθώς αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για περισσότερα δεδομένα κινητής, ενώ παράλληλα μαίνεται η μάχη του περιεχομένου στην τηλεόραση. Ποια είναι τα πακέτα των εταιρειών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Netflix μπαίνει στην Cosmote TV: Τι αλλάζει στη συνδρομητική τηλεόραση

Μέχρι και πρόσφατα οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι «χτυπούσαν» τις πλατφόρμες streaming και τους ζητούσαν να συνεισφέρουν στις επενδύσεις υποδομών, αλλά πλέον περνούν σε μια στρατηγική συμμαχιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι πρώτες αυξήσεις τιμών στην κινητή και οι μειώσεις στο γρήγορο ίντερνετ

Η Vodafone περνάει ανατιμήσεις στην κινητή από την 1η Απριλίου, δεν ακολουθούν προς το παρόν ο ΟΤΕ και η Nova. Νέα πακέτα με χαμηλότερες χρεώσεις για συνδέσεις οπτικής ίνας ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.
data-kiniti-mobile-dedomena-kostos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λαβύρινθος πακέτων στις τηλεπικοινωνίες: Σχεδόν 1.300 τα προγράμματα

Πρακτικά αδύνατη η σύγκριση τιμών σε σταθερή και κινητή. Εκατοντάδες διαθέσιμα προγράμματα και 90.000 πιθανοί συνδυασμοί δυσκολεύουν την προσπάθεια του καταναλωτή να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα παρατράγουδα της Aegean, υπουργοί super star στη Θεσσαλονίκη και η διαφθορά

Πώς εμφανίζονται και εξαφανίζονται τα φθηνά εισιτήρια της Aegean, υπουργοί που μιλούν και απέρχονται, η διαφθορά κορυφαίο πρόβλημα για τις επιχειρήσεις, το τέλος των ιπποδρομιών, ο ΟΑΣΘ σε αιώνια εκκαθάριση και το άγχος Χατζηδάκη.
tileorasi-tv-kanalia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η συζήτηση για «πάγωμα» του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης

Το εκ νέου «πάγωμα» του τέλους 10% στη συνδρομητική τηλεόραση φέρεται να εξετάζει το οικονομικό επιτελείο, με τους παρόχους να στοιχηματίζουν στη συνέχιση του ανοδικού μομέντουμ που καταγράφεται στην αγορά.
tileorasi-tv-kanalia-leukes perioxes
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιος ήταν ο νικητής του 2023 στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης

Οι πάροχοι είδαν τον αριθμό των συνδρομητών να αυξάνεται το 2023 παρά τις οικονομικές προκλήσεις, τον ανταγωνισμό του streaming και την πειρατεία. Ποια ήταν η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση συνδρομητών.