Φώτο: Shutterstock

Δημιουργήθηκε γραφείο βοήθειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών θέλει να στηρίξει τις επιχειρήσεις απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για την ελληνική οικονομία.

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) ξεκίνησε τη λειτουργία γραφείου υποστήριξης επιχειρήσεων (helpdesk) καθώς όπως σημειώνει στην ανακοίνωση του, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, ως βασικός στόχος του, αποκτά ακόμη πιο ουσιαστικό νόημα. Για αυτό το λόγο βρίσκεται δίπλα, όχι μόνο στις 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, που εκπροσωπεί, αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες, υποστηρίζοντας τους.

Η ανακοίνωση του ΕΕΔΕΓΕ

Το ΕΕΔΕΓΕ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η ελληνική οικονομία και κοινωνία, ξεκίνησε τη λειτουργία του helpdesk υποστήριξης επιχειρήσεων. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συνόλου των επαγγελματιών για ενημέρωση σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόζονται.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, ως βασικός στόχος του ΕΕΔΕΓΕ, αποκτά ακόμη πιο ουσιαστικό νόημα. Για αυτό το λόγο βρίσκεται δίπλα, όχι μόνο, στις 250.000, γυναίκες επιχειρηματίες,που εκπροσωπεί, αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες, υποστηρίζοντας τους.

Η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου δηλώνει σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία: «Στο ΕΕΔΕΓΕ κάνουμε πράξη την κοινωνική υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, παρέχοντας την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση σε επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους, μέσω του helpdesk, θέλοντας  να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια».

Μπορείτε να αποστείλετε τα αιτήματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή με μήνυμα στη σελίδα του ΕΕΔΕΓΕ στο Facebook: www.facebook.com/eedegegr/. Η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης επιχειρήσεων 2122.54.54.54 λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λύση στο πρόβλημα με τις φορολογικές ενημερότητες ζητούν οι γυναίκες επιχειρηματίες

Το ΕΕΔΕΓΕ καταγγέλει πως παρά το γεγονός οτι οι ΔΟΥ έχουν δώσει ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να εξυπηρετούνται με ραντεβού οι επιχειρηματίες, εδώ και 2 εβδομάδες δεν παίρνουν καμία απάντηση από τις εφορίες στα αιτήματα τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ισότιμη και οριζόντια εφαρμογή των μέτρων στήριξης ζητάει η ΕΣΕΕ

Με επιστολή που έστειλε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στα συναρμόδια υπουργεία καλεί να μην υπάρξουν αδικίες ώστε να εξασφαλιστούν ίσες ευκαιρίες για όλους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπαίνει σε εφαρμογή η ηλεκτρονική πλατφόρμα νεοφυών επιχειρήσεων

Η Έρευνα και η Καινοτομία στο προσκήνιο της συνάντησης του Υφυπουργού Χρ. Δήμα με την Επίτροπο Μαρία Γκάμπριελ που ανακοινώθηκε το πότε θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα νεοφυών επιχειρήσεων.