ΕΕΤ: Μέτρα στήριξης των πληγέντων θα λάβουν οι τράπεζες

Τα μέλη της ΕΕΤ σχεδιάζουν σειρά ρυθμίσεων και προγραμμάτων, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Τράπεζά τους.

Mέτρα προστασίας και στήριξης για επιχειρήσεις και νοικοκυριά που επλήγησαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα θα λάβουν οι τράπεζες, σε συνέχεια των ληφθέντων από την κυβέρνηση μέτρων για την υποστήριξη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, τα μέλη της θα λάβουν, επίσης, για τις ίδιες ομάδες τα ενδεδειγμένα μέτρα στήριξης και προστασίας.

Ειδικότερα, τα μέλη της ΕΕΤ σχεδιάζουν σειρά ρυθμίσεων και προγραμμάτων, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα συνεργασίας τους.

Όπως ανέφερε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ύστερα από συνεννόηση με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, δρομολογείται αναστολή ή ρύθμιση δανειακών υποχρεώσεων στους πολίτες των Δήμων που έχουν πληγεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΕΤ: Σειρά ρυθμίσεων από τις τράπεζες για τα δάνεια πληγέντων στην Εύβοια

Έτοιμες να παράσχουν διευκολύνσεις είναι οι ελληνικές τράπεζες, με την ΕΕΤ να καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα συνεργασίας τους, η οποία θα αξιολογήσει το αίτημα.